Karite olej

Olej Karité je po stáročia používaný v Afrike. Poznáme ho aj pod názvom bambucké maslo.Je získavaný tradičnou metódou. Maslo Karité je v kozmetike známe a obľúbené pre jeho hydratačné, výživné a jemné vlastnosti. Obsahuje veľa vitamínov ako sú vitamín A,E F, ktoré pôsobia proti voľným radikálom čo zabraňuje starnutiu pokožky. Olej Karité je frakcia originálneho masla, tvorí jeho súčasť. Je vyvážené a má perfektné kozmetické kvality. Je odolné času a bohaté na tuk výnimočne vyživuje pokožku. 150ml

44,99 € 49,99 €
Please select variants first

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

Získavajte novinky, výpredaje a ponuky spoločnosti Kozmetický salón Studio Simona

* indicates required
©2021, Kozmetický salón Studio Simona™
©2021, Kozmetický salón Studio Simona™